fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 14748 - 20.09.2007 : Pitar Sarajevo - best (0)

Od(bor)niče


На једном од задњих информатора који сте штампали, на коме су закључци о одлукама које су се односиле на општину Соколац, било је дванаестак тачака. Све гола туга и јад о чему сте расправљали, а између осталог и најконкретнија тачка (закључак) је била за пелцовање паса. Мислио сам да људи лажу када су ми причали, али када сам погледао информатор... !

boro_radic - 14725 - 19.09.2007 : Pitar Zuben VOGOŠĆA - best (0)

Vezano za smrt Bore Radića


Čitam jadikovku vezanu za smrt Bore Radića, koga sam kao Vogošćanin poznavao i generalno mogu reći da nije bi loš čovjek. Ja bih samo o nekim ljudima koji su bili oko Bore pa će mnogo biti toga jasnije biti što se to dogodilo sa Borom.

Za Slavišu Vukovića, koji je vozio Boru, mi nikako nije jasno kako se Boro mogao pouzdati u njega da mu bude vozač. On osim 100 kila što je vagao, grama mozga nije imao, a nije bio ni neka faca, mnoga su ga raja po Omladinskoj ulici derala.

Tko je bio Nebojša Špirić, otac Miro (Srbin), majka Melita (Hrvatica), sestra Nataša udata za Mešu, druga sestra Dijana (udala se za svećenika iz Semizovca i odselila u Zadar). Prvu lovu dobio baš od tog svećenika, otvorio klub sa aparatima, za koji mu je prostor sredio sekretar MZ Semizovac, Aco i od tada počeo glumiti frajera.

Mali Điđa Amidžić i Lalić, svaka čast pošteni momaci, zato i jesu zaginuli. Ali ima tu jedna bitna fora ili začkoljica. Svima njima je idol bio Gaga, a Vogošćani znaju kakva je stvar bila između Bore i Gage, od ubistva Mikija Polovine, do Borinog preživljavanja ranjavanja. Gaga nije mogao ni disati u Vogošći, ako je znao da je Boro tu i zato ako postoji neka vrsta paklenog plana da se Boro ukloni, onda tu tražite i Gagu, a Gaga i Motika su bili u dobrim odnosima.
jezik - 14722 - 19.09.2007 : Pitar - best (0)

Tipoglikemija


Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu.
Otasla solva mhou btii u ptponuom nerdeu, bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljdusi mzoak ne čtia slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija"

P. S. Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?
politicari - 14721 - 19.09.2007 : Pitar - best (0)


Nekad poslije rata odlučili su sadašnji opozicioni lopovi da naprave aerodrom na Glasincu, i angažovali su Borovicu iz Rume kao izvođača radova, no vidjeli su da je to preveliki zalogaj za njih, jer gdje će seoski đilkoši da čačkaju još i oko aviona i odustali su. Sada umjesto aviona na Medeksov "aerodrom" slijeću krševi od kola i stari šporeti.

No, Čolovići stare lijure, snimili su da ako bude izgrađen aerodrom gdje je i planiran, mogli bi da se okoriste, pa su napravili dva hotela i benz. pumpu i to su izabrali najbližu lokaciju s koje ne bi morali da se izmještaju objekti, a ujedno bi bili najbliži i tako najkonkurentniji. Kada su vidjeli da od toga nema ništa. Jedan hotel su stavili van upotrebe i prodali pumpu (tada su nosili dres SDS-a).

Na posljednjoj ina(uguraciji) za premijera "traktorista" je u svom ekspozeu obećao da će 2010. g. početi izgradnja aerodroma na Glasincu. Sadašnji lopovi na vlasti su spodbili traktore (valjda da se glavnom šefu uvuku u "asupuh", a možda je i on sam orao pod farovima po cijelu noć - da ga želja mine) i počeli da siju pijesak i kreč.

Mirko Pandurević stari lopov i direktor "Romanijaputeva" i kamenoloma se zabrinuo, vidio Čolovići siju pijesak, pa je pomislio ako im dobro rodi da će mu preuzeti poslove. Naravno sadašnji lopovi su uzeli Glasinačko polje polje pod koncesiju i vucaju po njemu drljače bez veze i siju (kao fol) nešto, nadajući se, ako im šef počne izgradnju pomenutog objekta da će naplatiti odštetu. Seoska fora!

Pročitah za ovaj "Autoherc" i pisah o navodnom aerodromu i sjetih se da to možda i ima neke veze, da je to slijed stvari. Slučajnosti li, u Drugom svjetskom ratu bijaše aerodrom, doduše u Luburića polju, i tamo slijateše avioni, ali ustaški. Sada poslije skoro 70 godina "slijeću" autobusi i ponovo ustaški.
rasprave - 14720 - 19.09.2007 : Pitar Sokolac - best (0)

Sss-OkO-lačanje


Не треба се чудити шта нам се дешава.
Једне прилике сам био у општинској
згради и испред скупштинску
сале чује се нека граја,
погледах из знатижеље,
а оно као на сточној пијаци
неке руње галаме, вичу,
звижде, вабе, пљују, гурају се.
Припитах једног од радника ко
су ти људи, а оне ми објасни
да су то општински одборници.
Познавајући их неколицину,
размишљао сам о томе ко нам
уређује политику, сви кад
се саставе немају три
чисте, па ни дипломе,
чак ни средњошколске.
politika_film - 14690 - 18.09.2007 : Pitar Hunter S0kolac - best (0)

RE: Pucanj kroz srce


Поводом филма,, Пуцањ у срце' и његовом ефекту на ширу јавност, углавном страну,

свакако да ће изазвати формирање негативних ставова према Србима.

Међутим, прије неколико дана, Савез логораша Српске,

дошао је у посјед нових снимака муџахединских борби на рејону Возуће и шире, на којима су приказане сцене масакрирања заробљених српских војника,

као и њихови интервјуи у којим говоре да су били под директном командом војног врха Армије муслиманско-хрватске федерације.

Истина је спора, али пуше за,, јаком' (крагном).
republika_srpska - 14542 - 10.09.2007 : Pitar - best (0)

Federalni premijer Branković


Ipak je federalni premijer Branković veći mađioničar od premijera RS.
Evo i zašto:
Krajem 2002, dobio je "nogu" iz stana od nekih 100-tinjak kvadrata. Stan je vraćen vlasniku a njemu kao generalnom direktoru Energoinvesta, dodjeljen drugi stan na korištenje ( opet na Ciglanama )od 132 m2 za koji je Energoinvest dao 300 000 KM.

Čim je mlađahni Višegrađanin postao premijer FBiH, vlada na prvoj sjednici je donijela odluku da "otkupi" od Energoinvesta stan u kojem je privremeno boravio premijer tj. vlada prebacuje 300 000 KM Energoinvestu. Naš tj. Vaš Višegrađanin je za taj stan dao 45 000 KM u certifikatima (tržišne vrijednosti oko 900 KM-keša), čime je i formalno-pravno uknjižen kao vlasnik 1/1.

Postao je vlasnik i veleljepne vile na Poljinama kao i vikendice u Pazariću. Na svojoj babovini u Višegradu izgrađuje se vila...

Zar nije veći čarobnjak od premijera RS?
Mile je imao kapital prije rata (barem dio). Premijer FBiH Nećko je došao u Sarajevo sa šublerom i tašnicom, glavni je inžinjer bio na izgradnji "čuvenog" tunela Dobrinja - Butmir (dobio je zlatni ljiljan za to)a glavna mu je stavka u CV-u to što mu je babo robijao kao MM zajedno sa Alijom.

Biće nam gore za naše dobro...
vicevi_razni - 14502 - 07.09.2007 : Pitar - best (0)


POLITIČARI

Posjetio naš premijer M. D. svog kolegu na Siciliji, i ovaj mu pokaže šta ima: stan, jahtu, vikendicu, privatnu ambulantu.
 • "Kako si ovo sve stekao? " pita naš premijer.
 • "Evo kako, kaže domaćin i izvede ga van grada.
 • "Vidiš li ovaj autoput?
 • "Vidim, kaže naš čovjek.
 • "E, vidiš, trebalo je da bude širok 14 m, ali ja sam dao da se napravi sa 12 m. Eto, je li ti jasno odakle mi sve ono.

  Iduće godine Italijan uzvraća posjetu, dođe u L. i naš premijer mu pokazuje svoj ranč, vilu, vikendicu, vozni park i privatno preduzeće.
 • "Pa kako si ovo sve zaradio? " - čudi se Sicilijanac.
  Naš premijer ga izvede iz L. odvede put B. L. i upita ga:
 • "Vidiš li ovaj autoput? "
 • "Ne vidim! "
 • "E, pa eto odakle mi sve ono... "

  MOBILNA TELEFONIJA

  Crna Gora ima dva mobilna telefona po glavi stanovnika. Dobio telefon i đed Ćaćo. Spava s njim. Umre Ćaćo. Najbliži mu organizuju sahranu.

 • "Trebalo bi i mobilni telefon sahraniti s njim, da se ne razdvaja ni na onom svijetu" -predlaže stariji sin.
 • "Ni slučajno! " - buni se mlađi sin, poznata škrtica. Preglasaju ga ukućani.
 • "Neka ide i mobilni, ali obavezno da izvadimo karticu" - Mlađi sin pristane na "manju" štetu. Tako i urade. No, mlađi sin sutradan dobija SMS poruku:
 • "Kad mi krenete na treće jutro, obavezno ponesite punjač, pozdrav Ćaćo".

  RAZLOG ZA VARANJE

  Saznao Mujo da ga Fata vara sa Suljom pa je pita:
 • "Boga ti Fato, iskreno mi reci je li bolji od mene? "
 • "Nije! "
 • "Ima li duži? "
 • "Nema! "
 • "Ima li deblji? "
 • "Nema! "
 • "Jesu li mu veća jaja? "
 • "Nisu! "
 • "E, hoću ga sutra zajebavati! "
 • vicevi_razni - 14435 - 04.09.2007 : Pitar - best (0)


  LJUBAVNO ISKUSTVO

  Dolazi sin iz grada i kaže ocu:
 • Tata, doživio sam svoje prvo seksualno iskustvo!
 • To, sine! Sjedi i pričaj kako je bilo!
 • Ne mogu da sjednem...

  PILOT

  Vozi se pilot avionom, kad se odjednom na avionu pokvari motor i sruši se u Amazoniju. Kad je došao k sebi, pilot se poče zahvaljivati Bogu što je živ.
  Izađe on iz aviona kad vidi da su oko aviona domoroci, svi naoružani kopljima i obojeni ratničkim bojama. Pilot tad reče:
 • O, Bože, sad sam najeb'o!
  Javi mu se glas sa nebesa:
 • Još nisi. Vidiš li onog poglavicu što jedini ima sablju u rukama? Idi do njega, uzmi mu sablju i ubij ga.
  Pilot uzme sablju i ubije poglavicu, pa podigne glavu prema nebu i upita:
 • I, šta sad?
  Glas mu odgovori:
 • E, sad si najeb'o!

  LUDI KONJ

  Tip vozi novog sportskog Mercedesa 200 km/h, i vidi kako ga pretiče jedan galopirajući bijeli konj.
  Sav bijesan, dodaje gas i poveća brzinu na 250 km/h. Nakon pola minuta, konj ga opet pretekne.
  Frustriran, zaustavlja auto na prvom parkingu, izlazi iz njega i bijesno ga šutira.
  Prilazi mu jedan seljak i pita:
 • Gospodine, zašto šutirate taj prelijepi auto? Pa oštetit' ćete ga!
 • Kako ne bih! Zamislite, idem 250 na sat i pretekne me jedan obični konj!
 • Je li bio bijeli konj?
 • Jeste.
 • Sa upletenom grivom?
 • Da, da!
 • Ma, ne obraćajte pažnju na tog konja. On je lud!
 • muslimani - 9785 - 29.05.2006 : Pitar - best (0)

  Ma, nemojte se prepucavati


  Cudna prepucavanja.... dokle ne kontam? Pa ljudi dragi, možemo mi svi k.. cu svirati činjenica je da je Vogošća bila prava jedino sa Borom, sa Musama, sa Mujom Džihanićem, Mikijem Polovinom, Gagom, Gandrom i Mimom koji je pred rat predozirao u Piramidi sa Cicim Jovanoviš, koliko se sjećam, ljudi ima tu i muslimana i Srba a i Hrvata, džaba prepucavanje, trošenje gornje i donje vilice, nerviranje ako ti je kožna stolica za kompjuterom...

  Džaba lajete jedni na druge, znate i sami da su pravi mangupi bili iz Vogošće, da je raja iz grada dobijala batine ako bi se vampirila, ali eto...

  Ja lično pozdravljam sve ljude dobre volje sa ovih prostora, nebitno na vjeru ili boju kože, ugodan dan...
  Idi na stranu - |listaj dalje|