fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 95401 - 07.03.2016 : NOMAD Srbija - best (1)

Prepiska za Maxa


Lupetaš Max, nisam te pohvalio, nego sam ironično opisao tvoje pisanije. Ti si častan vojnik, a ja sam bio nečastan što sam napisao da su tvoji HOS-ovci ostavljani mrtvi na terenu, a bilo je toplo, pa zar sam nešto pogrešno napisao, i gde je tu nečovešnost i ko zna šta tebe još žulja Max, ali mene to ne interesuje, 4. g. br. je bila u Posavini a ljudstvo uključeno u lokalne jedinice HVO, ma znaš ti to dobro, samo ti ne odgovara ta priča.

Inače nemam nameru da otvoreno pišem o svom ratnom putu i već sam pisao na tu temu da nije poželjno otkrivati detalje sa fronta jer takvi kao ti i služe za prikupljanje informacija, takvi kao ti zabace mamac, pa ko se upeca(pročitaj moje postove na tu temu) tako da ja ostajem pri svom da si ti pozer i da ti je priča tanka, a i baš me briga za "drugu stranu" znam ja kakvi ste vi bili "vojnici".

Max, smatram da sam na dobrom putu da provalim ko si. Pozdrav "orsag", ej bre Hrvati ko vas ne zna...
16_krajiska - 95355 - 03.03.2016 : NOMAD Srbija - best (0)

Ne treba pisati hvalospjeve!


Poprilično si nadmen Max, sa razlogom ili ne ja to sada ne mogu precizno reći. Pisanje ti ide tečno, a meni to govori dve stvari ili si talentovan za pisanje ili samo radiš "copy-paste" i uzimaš tuđe lovačke priče.

Dobro mi je poznata situacija na terenu Posavine devedesetih i ne pije vodu tvoja priča. Srpske snage su imale respektabilnu snagu na tom području, a i sve ostalo što pišeš o Posavskom ratištu je nekako tanko, i odaješ utisak da pišeš ostrašćeno, a ne realno, mada od vas Hrvata ni 20 godina posle rata ja nikakvu realnost ne očekujem.

O tom ološu Pauku nemoj pisati hvalospeve, taj dalmoš je bio obična bitanga i zločinac, a 1992. u Posavini smo se isto tukli ga 4. g.b. Split i nisu mi odavali utisak neke preterano jake i uvežbane vojske.

A što se tiče te bagre hosovske, mnogo ih je završilo tako da vaši nisu hteli ni da ih preuzmu onako usmrdele na vrućini. Inače sam se malo raspitao, i neki tragovi vode do meni već znanih adresa u Hrvatskoj koje sam ovde skoro pominjao tvrdeći da bacaju mamce i čekaju ko će se upecati. Normalno pratiću tvoj dalji rad, ali da znaju i ostali na ovom forumu da sa tobom postupaju oprezno. Da ne pričam u prazno ova reč "Orsag" će tebi sigurno nešto značiti, a za ostale forumaše ne verujem.

Uspori malo Max!
forum - 95325 - 29.02.2016 : NOMAD Srbija - best (3)

RE: Ne treba pisati o ratnim dešavanjima


Isto smo mislili, možda je došlo do blažeg nesporazuma. Smatram da naši borci ne bi trebalo otvoreno da pišu o ratnim dešavanjima, a ne da to uopšte ne čine. Nije ni bitno, poenta je da je poželjno da se koriste pseudonimi, a ako postoji i cenzura onda je to ono na šta sam i ja aludirao.

Pozdrav svima koji su stvarali i stvorili Republiku Srpsku!
Svako dobro želi NOMAD!
forum - 95309 - 28.02.2016 : NOMAD Srbija - best (5)

Ne treba pisati o ratnim dešavanjima


U potpunosti podržavam stav srpskih boraca da NE pišu po internet forumima svoja ratna iskustva, to nije potrebno, a ni poželjno jer je vrlo lako ući u trag odakle se piše. Na nekoliko foruma sam preporučio da naši borci (i članovi njihovih porodica) ne nasedaju na priču sa "druge strane" o tome "kako više nije bitno" šta je bilo i kako "samo žele da podele patnje običnog vojnika sa druge strane".

Upoznat sam sa delovanjem internet ekipa koje rade za hrvatsku stranu, a postoje i ogranci stranih stručnjaka za internet smeštenih u BiH.

Ako ima zainteresovanih za ovu temu, mogu i detaljnije da opišem način rada, a i primere delovanja hrvatskih i bošnjačkih službi na polju interneta. A pošto smo mi Srbi hvalisavci, predlažem da malo spustimo tenzije i racionalno postupamo na internetu, ova reakcija člana ovog foruma "specijalac Momčilo" je izvanredan primer kako treba razgovarati sa "drugom" stranom. Ta "druga strana" nama Srbima nikada nije mislila dobro.

Ponavljam ako ima zainteresovanih mogu da istupim sa konkretnim podatcima o tome kako i gde deluju "prijatelji sa druge strane" tj. kako se prikupljaju podaci koji su važni drugoj strani, odnosno Hrvatima i Bošnjacima.

Dakle da budem totalno otvoren, braćo Srbi ne pišite o ratnim dejstvima na internet forumima!

Svako dobro želi Nomad!

RE: Ne treba pisati o ratnim dešavanjimaNomad,

ova tvrdnja je isto kao i da si rekao da ne treba izlaziti na ulicu jer te može udariti auto. Ili, nije trebalo ni ratovati jer se moglo poginuti.

Mislim da na ovom mjestu ne treba objašnjavati zbog čega treba pisati. Naravno, ne treba uvijek upotrebljavati imena i prezimena ljudi, učesnika tih događaja. Mnogi koji pišu rade to pod pseudonimom, što je u redu. Konačno, na ovom mjestu radi i "cenzura".
prepiska - 95001 - 01.02.2016 : NOMAD Srbija - best (0)

Svašta će živ čovek čuti!


Ma zar je bitno šta piše neki Samir? Eh, tamo neki Samire, krajnje je nekulturno da sam sebe veličaš pripisujući sebi neke atribute (napisa i osta živ da je neki Samir elita), kao što rekoh balijska posla, ne vredi gubiti vremena sa takvima "elitnim"! Čuj ba neki Samir "elita, bilo bi smešno da nije žalosno, e svašta će živ čovek čuti!
treca_juga - 94591 - 17.12.2015 : NOMAD Srbija - best (4)

Ma kakva treća Juga?


Kakva bre treća Juga!?! Nismo isti narod. Mi Srbi se nismo oporavili ni posle one dve "Juge", a Vi g.. Milovanoviću prizivate treću.

Pa zar u opet nekoj "Jugi" da kupimo prnje i bežimo na Mars, jer nas taj "naš ISTI" narod opet proteruje, pa zar opet da stradamo za nešto što ni oni drugi narodi ne žele, porecite da su oni drugi, a ne Srbi srušili obe "Juge"!

Jugonostalgija g. Milovanoviću se leči lako, samo pregledajte zapise o zločinima nad Srbima diljem te vaše "Juge" i ako ste realni, ogadiće Vam se bilo koja "Juga", a verujem da ni Vi ne znate zašto prizivate neke "Juge" grobnice srpskog naroda. Srbija!!!Nikad Jugoslavija!!!

A izborili smo se i za prvu srpsku državu izvan granica Srbije, za Republiku Srpsku i nakon toliko golgote i stradanja srpskog naroda Vi bi g. Milovanoviću to bacili pod noge?

Hvala bogu rastu novi naraštaji srpske dece koja i ne znaji šta je to "Juga", tako da su šanse za "treću Jugu" nepostojeće, a i ubeđen sam da ni druge strane kako Vi kažete "istog naroda" ni ne pomišljaju na neku "Jugu".
bosna_buducnost - 94555 - 12.12.2015 : NOMAD Srbija - best (1)

Budućnost Republike Srpske


Draga braćo,

zabrinut sam za sudbinu Republike Srpske zbog svih ovih dešavanja u nekoliko proteklih meseci, gde vlast u Federaciji BiH i zapadnjačke države podmeću klipove u točkove srpskom narodu i Republici Srpskoj.

Znamo da "bošnjaci" žive za to da sruše srpsku državu Republiku Srpsku, i imaju neograničenu podršku zapadnih zemalja, a šta će biti dalje u meni lično budi veliku zebnju.

Apelujem na svest svih Srba da se zajednički odupru pošasti iz Sarajeva i da pokažete slogu u jedinstvenom cilju odbrane institucija i naroda prve države Srba van granica Srbije.

Živela Republika Srpska, živeo srpski narod koji ju je i stvorio!

Pozdrav braći preko Drine!

I da znate braćo da Drina nije granica između Srba, već je to žila kucavica između dva plućna krila u zajedničkom udisaju!
muslimani - 94521 - 08.12.2015 : NOMAD Srbija - best (0)

Uhapšen zločinac


BiH: uhapšen zbog ratnog zločina nad Srbima

Sakib Mahmuljin osumnjičen da je počinio ratne zločine u okviru odreda El-Mudžahid koji je u širem području Vozuće 1995. ubio oko 50 ratnih zarobljenika srpske nacionalnosti

SARAJEVO - Nekadašnji zapovednik 3. korpusa Armije BiH, Sakib Mahmuljin uhapšen je jutros zbog sumnje da je počinio ratne zločine u okviru odreda El-Mudžahid, koji je u širem području Vozuće od jula do oktobra 1995. ubio oko 50 ratnih zarobljenika srpske nacionalnosti, prenosi Tanjug.

Mahmuljin Sakib osumnjičen je za krivično delo ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika, ratnog zločina protiv civilnog stanovništva i ratnog zločina protiv ranjenika i bolesnika. Osumnjičeni tereti se za nečovečno postupanje prema oko 20 ratnih zarobljenika i civila.

Mahmuljin kao zapovednik 3. Korpusa ARBiH tereti se da je propustio da spreči počinjenje ovih krivičnih dela ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika i civila od pripadnika odreda El Mudžahid.

On se tereti da je imao informacije da se pripadnici odreda El Mudžahidin spremaju da počine ovo krivično delo, odnosno da su ih već počinili, ali nije ništa preduzeo da bi sprečio i počinitelje kaznio.

Nakon hapšenja osumnjičeni je sproveden u Tužilaštvo koje ga ispitati i nakon toga doneti odluku o pokretanju predloga za određivanje mere pritvora ili mera zabrane u skladu sa zakonom, saopštila je Agencija za istrage i zaštite u BiH (SIPA)

Veliki je to krvolok!!!
seselj - 94463 - 01.12.2015 : NOMAD Srbija - best (1)

Proverene vrednosti


Srpski narod bi trebao da se drži proverenih patriota, ljudi koji su ličnim zalaganjem pa i stradanjem dokazali da su čisti moralno i da imaju podršku u narodu.

Što se tiče Vojislava Šešelja razočaran sam njegovim stavovima i ponašanjem, jer očigledno da se bivši četnički vojvoda nije dokazao kao iskreni borac za srpstvo. Ne bih sada da elaboriram naširoko, ali poteze koje vuče sada, posle povratka iz Haga, nisu dostojni borbe za srpstvo. Napada kuma Tomu, a ne sme da pisne ništa protiv Vučića, istih onih koji su ga izdali dok je bio na suđenju.

Gledao sam na internetu i šta je o Vojislavu Šešelju govorio blaženopočivši pravi Srbin Vojvoda Momčilo Đujić, shvatio sam da je g. V. Šešelj počesto bio u službi raznih režima (Miloševićev, Vučićev)i da je u stvari u smrt slao srpsku omladinu, a da sam fronta nije ni probao. Sada, iako radikali nisu parlamentarna stranka, režimski mediji (Pink, RTS) mu daju zapažen prostor, pa čak i procenjuju koliko bi procenata osvojila SRS na sledećim izborima, tako da bih slobodno rekao da se prodao (opet) režimu zbog sopstveničkih interesa.

Neki dan sam u smeće bacio dve knjige kojima je autor V. Šešelj.

Nekada je g. V. Šešelj govorio Karlobag-Knin-Ogulin-Virovitica, a na kraju završi sa destinacijama Karlobag-Knin-Ogulin-Virovitica-Lisović (Lisović je selo gde se održava farma 6 rijaliti program TV PINK u kojem je g. V. Šešelj bio gost oko jedan sat i gde mu je polusvet postavljao pitanja o borbi za srpstvo, a on ideju srpstva obesmislio vodeći razgovor sa kriminalcima i prostakušama).
Idi na stranu - |listaj dalje|